BOiSA, take away orgànic







Al carrer de la portella de Figueres hi ha el Boisa, un take away de menjar orgànic on he anat a buscar el menú de migdia.

He reservat el menú per telèfon perquè si hi vas al migdia ja no tenen tots els plats. 

Al seu facebook cada dia posen els plats que tenen i fotos perquè sàpigues com són.

La veritat és que tots tenen molt bona pinta....

He demanat:

- Timbal de quinoa amb verdures i curri 





- Verdures al forn



- Tallarines al pesto





- Llata de vedella amb ceps


I de postres.....


- Pastís de cacau pur amb pinyons i pastís de gerds i aranyons



L'atenció al client és molt amable, t'atenen amb simpatia.
Et posen el menú en uns tuppers biodegradables i bossa de paper, tot ben col.locat i ben net. Quan arribes a casa només cal emplatar i escalfar! Ideal per dur a la feina quan no tens temps de cuinar.
Ara i sempre és un bon moment per menjar saludablement, tan si ets vegetarià com no. El fet que hi hagi opcions sense gluten fa que els celíacs puguin menjar sense problema un menú a preu asequible i de qualitat.





Tot regat amb un vi boníssim, el Mosst de Masia Serra, un nou vi blanc, genuí, entramaliat, fresc i amb caràcter propi de paisatge empordanès #joemcorono



També cal fer una menció al berenar....una tartaleta de fruita de la pastisseria Fàbrega, lleuger i molt gustós...per fer el llaminer sense caure en la golafrería!


Comentaris