Xiringuito Escribà Empuriabrava






Avui ha estat un dels dies que més he disfrutat d'un bon arròs. 

Fa una setmana ha obert el Xiringuito Escribà a Empuriabrava i quan vaig veure l'anunci hi volia anar si o si.

Sabia que en Joan Escribà, germà d'en Christian, tenia un altre xiringuito a Bcn i Tokio i tenia ganes de probar-lo.

 Així descriuen els seus arrossos a les xarxes socials:

"Serà l'arròs del Molí de Pals; les gambes, musclos, cloïsses, escamarlans i sípia sempre frescos, o les verduretes ecològiques. Potser és per l'intens sabor a fumet. Quan arriba a taula, l'arròs ens dóna la #felicitat."

L'espai és molt vanguardista, una barreja d'elements industrials, rajola vermella i fusta que li donen un toc elegant i alhora comfortable.



La carta de vins és molt fresca i actual, amb vins curiosos com el que hem demanat, un Nus Siuralta Orange, DO Montsant, un vi natural, aromàtic i afruitat.



D'entrant hem compartit un ceviche callejero, que tenia el seu punt picant típic de la gastronomía peruana. M'ha apassionat la barreja del peix macerat amb el calamar arrebossat i la llet de tigre d'ají. Una barreja explosiva de textures i sabors.




Hi han diferents tipus d'arrossos per escollir, nosaltres ens hem decidit per "la paella de l'Escribà" a base de peix i marisc.










 De postres pots escollir entre una varietat de pastissets que et mostren a la taula. Aquí he de dir que és el que menys m'ha agradat del dinar.
Ni la presentació del postre (el plat semblava de ca la meva àvia) ni la mida (molt petit per valer 7'5€) el gust era molt bo, però m'esperava un postre molt millor en tots els sentits.






 El personal molt atent en tot moment, no ens hem hagut de preocupar de posar vi a la copa, preguntaven després de cada plat si tot havia anat bé.

Un servei impecable desde que hem entrat fins que hem marxat.











Comentaris