Avui ha estat un dels dies que més he disfrutat d'un bon arròs.
Fa una setmana ha obert el Xiringuito Escribà a Empuriabrava i quan vaig veure l'anunci hi volia anar si o si.
Sabia que en Joan Escribà, germà d'en Christian, tenia un altre xiringuito a Bcn i Tokio i tenia ganes de probar-lo.
Així descriuen els seus arrossos a les xarxes socials:
"Serà l'arròs del Molí de Pals; les gambes, musclos, cloïsses, escamarlans i sípia sempre frescos, o les verduretes ecològiques. Potser és per l'intens sabor a fumet. Quan arriba a taula, l'arròs ens dóna la #felicitat."
L'espai és molt vanguardista, una barreja d'elements industrials, rajola vermella i fusta que li donen un toc elegant i alhora comfortable.
La carta de vins és molt fresca i actual, amb vins curiosos com el que hem demanat, un Nus Siuralta Orange, DO Montsant, un vi natural, aromàtic i afruitat.
D'entrant hem compartit un ceviche callejero, que tenia el seu punt picant típic de la gastronomía peruana. M'ha apassionat la barreja del peix macerat amb el calamar arrebossat i la llet de tigre d'ají. Una barreja explosiva de textures i sabors.
Hi han diferents tipus d'arrossos per escollir, nosaltres ens hem decidit per "la paella de l'Escribà" a base de peix i marisc.
Ni la presentació del postre (el plat semblava de ca la meva àvia) ni la mida (molt petit per valer 7'5€) el gust era molt bo, però m'esperava un postre molt millor en tots els sentits.
Un servei impecable desde que hem entrat fins que hem marxat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada