Remenat de bolets i carxofes

Aqui teniu la recepta d'aquest plat de tardor:
Remenat de bolets i carxofa
Ingredients:
2 carxofes
3 alls tendres
50g shiitake
50g gírgoles
50g de camagrocs
4 ous
Sal
Torradetes
Oli verge extra
Elaboració:
Peleu i tornegeu les carxofes, tor deixant el cor tendre i la cua. Talleu-les per la meitat i després a làmines fines. En una paella coeu-les amb un rajolinet d’aigua, sal i una mica d’oli, tapades a foc suau. Quan s’hagin begut l’aigua i siguin tendres, destapar, incorporar els alls tendres pelats, nets i tallats a rodelles. Confitar lleugerament.
Laminar els shiitakes i la gírgola i saltejar amb la carxofa i els alls. 
Netejar els camagrocs, rentar-los i eixugar-los. Saltejar-los amb la resta d’ingredients a foc viu. Salar. Deixar coure fins que perdin l’aigua i tot s’enrosseixi lleugerament.
Incorporar les 4 clares d’ou i un rovell. Deixar quallar mentre es remena i salar lleugerament. Quan estigui una mica quallat incorporar els rovells restants, apagar el foc, posar un rajolí d’oli verge extra i remenar perquè quedi el remenat cremós sense arribar a quallar del tot els rovells.
Servir immediatament i acompanyar de torradetes.

Comentaris