Can Badó

El restaurant Can Badó el trobem al C/Sant LLàtzer de Figueres.

Ofereixen una cuina de mercat i de temporada on la seva especialitat són el arrossos.
Sempre és millor fer reserva ja que altres vegades hi he volgut anar i tenien complet.
És un restaurant petit, amb llum tènue i amb una decoració molt acurada.
En el menú del migdia pots escollir entre tres entrants, tres segons i tres postres. En el menú sempre hi ha arrós per a escollir com a segon plat.
El vi negre que entra dins del menú és un DO Empordà.
El servei és ràpid i professional.

Ens hem decidit per una amanida amb pollastre arrebossat al curry i una crema de xampinyons amb bacó de primer. Molt gustosos els dos plats.





De segon hem demanat arrós amb carxofes, butifarra i calamars. Te'l serveixen en una paella i era realment deliciós.




I de postres tatin de poma....sense paraules de lo bo que estava.







Qualitat-preu molt bona. El menú val 15'60 € per persona.



Comentaris