Cal Campaner





Havia sentit parlar molts cops d'aquest restaurant de Roses on el peix fresc és el seu principal producte, però no hi havia anat mai fins ara.

He de dir que vaig quedar impresionada tan pel menjar com pel servei i l'espai amb una decoració moderna i atractiva.

Si hi vols anar has de fer una reserva prèvia i no tarden gaire en donar-te taula, això si, no ens van deixar escollir hora.

La carta està composta per una gran varietat de peixos i mariscs, com el gall de Sant Pere, rap, llenguado, garotes, gambes, dorada, etc. fets a la brasa i plats de peix cuinats com el pop a l'estil Cal Campaner que és amb una base de parmentier i pebre vermell.
Com a bona amant del peix cru vaig demanar tataki de tonyina i he de dir que va ser E-S-P-E-C-T-A-C-U-L-A-R.

Vam compartir unes anxoves de Roses amb pa amb tomàquet, un pop Cal Campaner, el tataki de tonyina i una degustació de 6 varietats de postres com ara una mousse de gerds, de turró, de llimona, tiramisú,  i crema catalana.
Per beure el vi de la casa DO Empordà, un vi sec que maridava perfectament amb tot el que vam menjar.

Un plaer per tots els sentits si t'agrada el producte fresc i una bona relació qualitat-preu amb una atenció excel.lent del servei.









Comentaris