![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaz0qHG61yhUyciEqsDlkI96FbMRRtTQnkZhitbX5dDvJPYM4DbKv-HZkx3-glsG3MRP-wpkLuGxc0hhH-UGVOKLzLR5cT6dnQR6IwgoYzRRgGEQFou4k3mHK9p8dKOjy4xiMiBWb5bAE/s640/IMG-20170526-WA0023.jpg)
L'any 2018 van guanyar la primera estrella Michelin, que va ser renovada el 2019.
L'entrada a través de les torres del castell et trasllada a una època medieval, el primer que et trobes és la terrassa amb unes vistes magnífiques al llac, on els cignes es refresquen els dies de xafogor.
Tenen el millor carretó de formatges d'Espanya, i com a bona amant del formatge tenia moltes ganes d'anar-lo a descobrir.
Vam començar l'àpat amb un pica-pica, cal destacar l'assortiment que tenen de sals de tot el món i olis.
I ara vé quan en Toni ens va dur el carretó de formatges i l'impacte tan olfactiu com visual va ser brutal.
Ens va anar servint en un gran plat una petita degustació de 15 formatges, de suaus a intensos, col.locats en forma d'agulles de rellotge, explicant d'on procedia cada un d'ells i acompanyats d'amanida, pa, confitures i codonys variats.
Vam disfrutar com nens petits, comentant el que ens semblava cada un d'ells, poc a poc, perquè ningú et mana la pressa, al contrari, pots preguntar tot el que vulguis, que el mestre et contesta entusiasmat el que vulguis saber sobre el món dels formatges.
Vam guardar un espai pel postre, com no, i també va ser tota una posada en escena....
Amb les meves companyes hi vam anar sopar un altre vespre, aquesta fotografia em porta molt bons records, per això la vull posar.
I també faré la descripció del postre que van oferir-nos, per no oblidar!
#castellperaladarestaurant #peraladaresort #foodies #gourmet #foodlover
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada