Compartir restaurant




Avui tiro d'hemeroteca (Octubre 2017) per parlar-vos del Compartir restaurant. Un lloc únic de la Costa Brava i el Cap de Creus.



Aqui teniu el magnífic pati exterior del restaurant, que rep als clients en un edifici restaurat del segle XVIII. L'entorn és informal però a la vegada té un encant que el fa elegant.

Situat al centre històric de Cadaqués, va néixer fa 8 anys de la mà de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch.




Tot l'equip de professionals t'atenen de la millor manera, aconsellant el vi, explicant cada plat que et presenten i fent de la vetllada un aconteixement que mai oblidaràs.

Vam fer un menú per un grup de 10 persones, 'un "pica-pica" al centre de la taula, d'unes 3 hores de duració. Ens van situar en una sala on només hi havia una gran taula, ideal per poder estar en un ambient distès sense molestar a ningú.





L'oferta gastronòmica és a base tan de plats tradicionals com els arrossos i també plats d'estil modern.

El servei, el menjar, el vi...tot va resultar impecable. Coses que mai hauria pensat possibles des d'un punt de vista culinari, no només es van demostrar, sinò que es van executar a la perfecció.


























Actualment, el restaurant Compartir compta amb el reconeixement de les principals guies gastronòmiques: té dos sols a la Guia Repsol i apareix recomanat a la Guia Michelin.

Comentaris