Situat a la vila medieval de Pals, la Pahissa del Mas Pou és un restaurant de cuina d'autor inaugurat l'any 2016 per Jordi Vallespí i Rosa Maria Pericay, una masia familiar de l'any 1352, on tenen el seu propi cultiu d'arròs.
El restaurant té una terrassa exterior on vam dinar nosaltres amb vistes als camps, un oasi de calma on la tranquil.litat emana de tots costats.
L'interior del restaurant és d'estil rústic, amb grans finestrals de llum natural i decoració exquisita.
Varem fer el menú degustació, que consta de 5 plats i 2 postres.
Uns entreteniments per començar....
El primer plat del menú eren pèsols i sèpia amb aroma de brasa i oli de gingebre.
Tot seguit, verdures de primavera, caviar de la Vall d'Aran i carbonara de cítrics.
Les carxofes, patata escalivada, botifarra de "Can Mario" i escudella de taronja.
Llenguado amb fondo "Màxims" i llima.
Espatlleta de conill, calamar negre, ceba tendra i coriandre.
L'arròs de lluerna, un dels plats estrella del restaurant, vé presentat dins un original disseny deceràmica en forma d'escòrpora.
I una mica de xocolata blanca i negra, cítrics i espècies per acabar de fer més rodó si es pot aquest excel.lent menú d'un restaurant amb un entorn meravellós i una atenció cap al client inmillorable.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada