Camí de ronda Almadrava - Cala Murtra




Avui diumenge fa un dia radiant. El sol brilla però no escalfa gaire, la brisa és suau i tenim ganes de fer una bonica ruta per un camí de ronda que ja havia fet fa uns anys.

En aquesta època és increïble com està el mar de net, no hi ha hagut pràcticament contaminació degut a l'estat d'alarma i ara ja comencen a sortir a navegar petites embarcacions.

Aparquem al pàrking de la platja de l'Almadrava i anem cap al fons a l'esquerra fins a trobar unes escales que ens senyalitzen el camí de ronda.

És un camí senyalitzat amb marques blanques i vermelles propies del GR i durant tot el camí les anirem seguint.

Aquest camí de ronda està molt ben acondicionat amb baranes en la majoria de la ruta, escales de pedra i ben net. Anem parant al llarg del camí a fer fotos del paisatge. Podem observar les Illes Medes i l'Estartit al fons, darrera la boira que hi ha.











 Al cap d'una hora i mitja aprox. arribem a una cala de tradició naturista. La cala Murtra és una cala verge, sense cap tipus de servei, amb una bellesa incomparable. Tot és natura al voltant i només se sent el soroll del mar. En un dia com avui no hi ha pràcticament ningú. Decidim fer parada i gaudir d'una estona de relax prenent el sol i el més valent fent un bany.









 Al mig de la cala hi trobem un divertit capità Morgan, un pal i pedres que algú s'ha entretingut a vestir amb un jersei, ulleres i mascareta.



















Comentaris