Freiduria Miarma







El passat dilluns 15 de juny va tenir lloc la inauguració de la freiduria Miarma al carrer Nou nº 182 de Figueres.

Nosaltres hi vam anar ahir a veure què tal s'hi menjava.

Començaré parlant del propietari. En Javi, o Miarma, com tothom el coneix, és una de les persones més entranyables que conec, dels que es fa estimar. Sempre té un somriure a la boca encara que hagi estat treballant 15 hores sense parar. Sempre té alguna cosa alegre per dir-te i això el fa ser especial per a tots els qui el coneixem.

Va ser molts anys cambrer d'un conegut bar de Figueres i ara ha decidit  obrir un local propi que ofereix un producte nou a la zona, el pescaíto frito, típic de la seva zona d'origen, el Puerto de Santa Maria, Cadis.





El local està molt bé, molt lluminós, amb una gran terrassa i barra oberta.

Com a fan del último de la fila i de Manolo García, en Miarma ha decorat el local amb tota la seva discografia i records del cantant. M'encanta la idea! I el vinil amb frases de les cançons és lo mas!




La carta té una gran varietat de tapes, entrepans i com no, varietat de peix fregit.






Ens vam seure a la barra perquè no s'hi cabia. La gent feia cua per poder entrar. Vam demanar un cucurutxu gran de peix fregit variat. Has d'anar a la barra a buscar-lo, te'l pesen i el pagues.

Tenen vins de diverses DO a copes , ens vam decantar per un albariño Martin Codax.

Després vam demanar un cucurutxo només de calamars a l'andalusa.

He de dir que tot em va agradar, el peix el van treient a cada moment calent i tenen uns llums infrarojos que mantenen l'escalfor.

El personal atent a que no falti res i una bona relació qualitat-preu.

Potser hi ha una mica massa de cridòria de la gent, és normal en un tipus de local d'aquest estil, és gran i el tapeo convida a xerrar sense formalitats.




Comentaris